У п'ятницю, 19 жовтня 2018 року, стартували продажі «бюджетного» смартфона iPhone XR, у зв'язку з чим компанія Apple оновила офіційні розцінки на ремонт, включивши в перелік дану модель. Само собою, вартість ремонту досить висока. Однак, це набагато дешевше ремонту iPhone XS Max, за який доведеться заплатити близько 600 доларів.

Отже, найчастіша проблема — заміна розбитого екрана (6,1-дюймовий IPS) — обійдеться власникові смартфона iPhone XR $199. Для порівняння, замінити розбитий 5,8-дюймовий OLED-екран у смартфоні iPhone XS коштує $279, а 6,5-дюймовий iPhone XS Max $329. Різниця практично вдвічі в порівнянні з топової версією iPhone. Заміна батареї для всіх трьох нових моделей, включаючи XR, XS XS і Max коштує однаково — $69.

Якщо крім екрану в смартфоні зламано або розбите щось ще (наприклад, скляна задня панель), то такий ремонт проходить за статтею “Other damage”. У цьому випадку власник iPhone XR заплатить за ремонт максимум $399, iPhone XS — $549, iPhone XS Max $599.

Варто відзначити, що розцінки на ремонт ідентичні з iPhone X. Так, корпус нового iPhone трохи відрізняється від минулорічної версії флагмана.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.