Управління США по патентах і торгових марках (USPTO) видало південнокорейської компанії LG патент на дизайн нового носимого пристрою, яке повинно з'явиться на ринку в найближчі роки, перевернувши життя людей по всьому світу.

Як можна бачити на ілюстраціях, мова йде про окуляри віртуальної реальності (VR). Пристрій оснащений основним модулем з двома лінзами, у верхній частині якого розташовані керуючі кнопки. Судячи по кресленнях, пристрій набагато компактніший своїх конкурентів, які виглядають як повноцінний шолом.

По конструкції гаджет близький до звичайних окулярів. Зокрема, для утримання на голові застосовуються досить тонкі дужки. Передбачено також спеціальний упір для перенісся.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Патент належить до категорії дизайнерських, тому технічні характеристики не розкриваються. І це цілком очевидно, адже компанія хоче заявити про себе і на цьому ринку, який з кожним роком розростається. Технологічні корпорації за останні роки почали гонку на ринку гаджетів для віртуальної реальності.

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.