Користувачі програми GusBaddy повідомили про серйозну недоробці програми, виводить з ладу будь-якої iPhone. Після цього можна сміливо нести смартфон в сервісний центр.

Баг був виявлений користувачами в останній версії додатка. Сама програма користується популярністю, так як він допомагає знайти найдешевші ціни на бензин для водіїв. Тепер же додаток вивело з ладу тисячі смартфонів від Apple.

Дисплей смартфона гасне, на ньому з'являється бігунок завантаження, а сам iPhone не реагує на натиснення кнопок і дотику. Однак самої перезавантаження не відбувається: iPhone просто перетворюється в “цегла”. Настійно рекомендуємо створити резервну копію смартфона, щоб не втратити свої дані.

Помилку в роботі програми підтвердили і розробники GusBaddy. Згідно з їх заявою, вони тимчасово видалили свою програму з Apple Store і працюють над виправленням бага. Однак, виведені смартфони з ладу потрібно ремонтувати в будь-якому випадку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Воно має вийти в наступному оновленні. На думку експертів видання, для того, щоб уникнути проблем у використанні iPhone з встановленим GusBaddy, стоїть зовсім видалити додаток і дочекатися нової версії, або ж офіційної заяви від розробників на сайті або ж в App Store.

Якщо ж iPhone все-таки перестав реагувати, то в деяких випадках може допомогти примусова перезавантаження або відновлення смартфона за допомогою iTunes.

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.