У мережі з'явилися деталі майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10.

За попередньою інформацією, девайс матиме екран з діагоналлю 6,4 дюйма та роздільною здатністю 1440 × 2960.

Крім цього, смартфон міститиме один із найкращих процесорів 2019 року - Snapdragon 855.

Також відомо, що у смартфоні буде доступно 6 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої. Ці показники аналогічні флагману цього року Galaxy Note9.

Крім того, Galaxy S10 буде оснащений подвійною основною камерою з модулями розміром у 12 та 16 Мп. Фронтальна камера також буде подвійною та включаючи в себе модулі на 16 і 8 Мп.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пристрій буде працювати на базі операційної системи Android v9.0.

Презентації колишніх S-лінійок смартфонів виробник традиційно проводив у березні-квітні.

На думку експертів, неварто чекати того, що новий телефон буде презентовано в інший час.

Нагадаємо, раніше Palm презентувала найменший телефон на Android.

Після перерви в кілька років побачив світ перший смартфон під торговою маркою Palm. Його анонсував стартап Palm із Сан-Франциско, отримавши право на бренд від китайської TCL.

Смартфон набагато менший від великих сучасних "лопат", виглядає у порівнянні з ними просто крихітним і позиціонується як компаньйон для основного смартфону. Про це повідомляє Tech Crunch.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що Razer Phone 2: на прилавки увірвався найпотужніший ігровий смартфон.

Оцінивши перспективи ринку ігрових смартфонів, ігрова компанія Razer вирішила випустити наступника для дебютував у минулому році Razer Phone. Ним став Razer Phone 2, отримав більш потужний процесор, кращий екран і підтримку бездротової зарядки. Втім, як і очікувалося. Зовні смартфон змінився дуже слабо, а от всередині начинку явно поліпшили.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Sony презентувала «пластиліновий» смартфон.