Google Chrome отримав оновлення до версії 70, в якому розробники додали корисну при перегляді YouTube функцію. Тепер же саме відео можна зменшити, і поставити поверх всіх інших вікон. Таким чином можна дивитися відео, атк і працювати одночасно. Раніше для реалізації подібного функціоналу доводилося користуватися сторонніми плагінами, що навантажували і без того "ненажерливий" браузер. Проте варто відзначити, що головний конкурента браузера Chrome, Opera вже давно подарував цю функцію своїм користувачам, при цьому використовуючи набагато менше оперативної пам'яті комп'ютера.

Щоб активувати нову функцію, необхідно спочатку переконатися, що браузера оновлено до версії 70: зайдіть в налаштування виберіть пункт "Про браузері Chome" і подивіться на версію, якщо вона нижче актуальною, то почнеться автоматичне завантаження оновлень і потрібно буде просто перезавантажити програму. Однак для цього потрібна актуальна версія Windows. Для користувачів Windows XP ця функція недоступна.

Потім потрібно відкрити на YouTube будь-яке відео, натиснути правою кнопкою мишки на плеєрі двічі і вибрати в меню пункт "Картинка в картинці". Тепер браузер допоможе заощадити купу часу.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.