Вже на наступному тижні (30 жовтня) пройде наступна велика прес-конференція Apple, де нам покажуть нові iPad Pro, який отримає сучасну начинку і всі функції нових iPhone XS. Компанія представить нові ноутбуки а також новий ПК.

Так, це не головне події цього року в сфері техніки, але все ж увага преси заходу забезпечено. Адже всі, хто хотів купити новенькі iPhone це зробили давно. Але багато хто вже давно задаються питанням про подальшу долю планшета iPad mini, який не оновлювали з 2015 року. До недавнього часу вважалося, що нинішній iPad mini 4 може стати останнім у своєму роді.

Проте відомий аналітик і інсайдер повідомив, що новинку покажуть світу в 2019 році, а разом з ним і оновлені бездротові навушники AirPods, яким збільшать якість звуку і час автономної роботи. Навушники виробили цілий фурор у світі, адже аналогів по функціоналу на той момент просто не було. Тепер компанії доведеться показати щось нове, щоб знову завоювати популярність у всьому світі, адже конкуренти вже надали на ринок бездротових навушників гідну альтернативу яблучним гаджетів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.