Нова провідна мишка від компанії HP, яка спеціалізується на створенні різних компонентів для комп'ютерної техніки отримала назву USB Fingerprint Mouse, і вона покликана позбавити користувачів від введення пароля при вході в Windows 10. Згодні, кожного разу вводити пароль для входу в систему набридає, але без надійного пароля на сьогоднішній день нікуди.

Мишка має симетричну форму і підходить для використання будь-якою рукою, так що це відмінна новина для лівшів. Дві стандартні кнопки і коліщатко з підтримкою надшвидкісної прокрутки, оптичний сенсор з настроюваної чутливістю в межах від 800 до 1600 dpi — все як у звичайних моделях. За винятком сканера відбитків пальців на верхній панелі, який працює досить швидко.

Біометричні дані користувача зберігаються в пристрої і шифрування за алгоритмом AES з 256-бітовим ключем. Система Windows Hello отримує тільки сигнал про успішної ідентифікації або перевірки. Інші операційні системи не підтримуються, але не виключено, що і це виправлять з виходом нових моделей в майбутньому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

HP USB Fingerprint Mouse надійде в продаж у грудні за ціною $49, що приблизно на $30 дорожче звичайної моделі зі схожим дизайном HP USB Premium Mouse. Влітку Dell теж анонсувала мишку з дактилоскопічним сканером — MS819, її можна купити на американському ринку за $55. Ще одну таку модель у Китаї випустили Xiaomi з партнером Jessis.

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.