24 жовтня портал The Information опублікував інформацію про те, що незабаром стриминговый ТВ-сервіс Apple буде доступний більш ніж у 100 країнах. І хоча компанія поставила в пріоритеті поширення стріму на території США, площа охоплення швидко розшириться.

У звіті говориться, що потоковий ТВ-сервіс від Apple буде доступний в США в першій половині 2019 року і буде “глобально розширено в наступні місяці”, так що до кінця літа варто готуватися до перегляду контенту від Apple, в якому б він форматі не був. Портал The Information підтвердив інформацію зі звіту CNBC, опублікованого на початку цього місяця, в якому говориться, що сервіс буде доступний безкоштовно власникам пристроїв Apple. Повідомляється, що власники iPad і iPhone отримають доступ до сервісу безкоштовно. Враховуючи кількість розпроданих гаджетів, це величезна кількість людей по всій планеті.

Він також зазначив повідомлення Bloomberg, в якому стверджується, що передплати на інші стриминговые сервіси будуть доступні через програму TV на платформах iOS і tvOS. Незабаром спеціально для цього на телевізорах і інших гаджетах з'являться спеціальні програми для стріму відео-та аудіоконтенту.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

The Information порівнює сервіс від Apple з поточної глобальної версією Amazon Prime Video. Основні функції потокового мовлення Prime Video доступні в 200 країнах, проте на сьогоднішній день ця послуга доступна тільки у 4 країнах. У свою чергу Apple хоче впровадити сервіс в сотні країн.

Нагадаємо, що 25 жовтня Xiaomi анонсує удивительній смартфон з слайдерной технологією по імені Mi Mix 3. Для залучення публіки, компанія вирішила поділитися деякими деякими секретами пристрою ще до самого анонсу. Однак і без появи цього девайса на прилавках очікують мільйони фанатів продукції Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple більше не буде підписувати iOS 12. Тепер же відкотитися до більш старої версії операційки для iPhone і iPad не вийде. І це цілком правильний крок, так як попередні версії менш стабільні, захищені не на належному рівні, враховуючи кількість нових загроз даними користувача.

Знай.uа писав, що мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T. Судячи по характеристиках, які вдалося знайти на спеціалізованому сайті, смартфон отримає середню по потужності начинку. Але і ціна буде більш ніж приємна.