В соціальній мережі Weibo була опублікована фотографію самого очікуваного смартфона осені- Xiaomi Mi Mix 3. Крім того, виробник показав рекламний відеоролик, в якому смартфон разом з іншими предметами використовують для створення музичного відео. Само собою, картинка досить красива.

Фото доступно в низькому дозволі, але навіть так можна оцінити якість зйомки на Mi Mix 3. Подвійна камера смартфона відмінно впоралася в складних умовах, видавши красивий і яскравий кадр без помітного шуму. Таким якістю може похвалитися лише невелика кількість лідерів на ринку, серед яких і iPhone XS Max.

На відео група людей використовує підручні предмети для створення мелодії, а в центрі всього виступу знаходиться новий Mi Mix 3 з його механізмом слайдера, який клацає в такт. Таким чином компанія розкрила головну фішку девайса.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Цікаво, що подібне музичне відео раніше опублікувала компанія Honor, де також використовується безрамковий слайдер Magic 2.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.