Офіційно новий смартфон OnePlus 6T презентують 29 жовтня. І ще до офіційного події німецький магазин OTTO випадково опублікував сторінку для продажу смартфона, розкривши цим технічні характеристики і його ціну. Таким чином презентація смартфона вже не має сенсу, оскільки практично всі фанати дізналися всі характеристики флагмана, який з'явиться на прилавках це восени.

Отже, тепер точно відомо, що OnePlus 6T отримає досить великий 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів. Вгорі екрана буде каплевидний виріз, де розмістили селфи-камеру і інші датчики. Саме каплевидний виріз є головною фішкою компанії, так як прямокутний виріз є у кожного смартфона 2018 року.

Телефон буде працювати на топовому процесорі Snapdragon 845 в парі з 8 ГБ оперативної пам'яті. Для зберігання даних передбачений накопичувач на 128 ГБ. Як і очікувалося, смартфон отримає топову начинку на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Новинка отримає подвійну основну камеру з модулями на 16 і 20 Мп. Дозвіл фронтальної камери 16 Мп, але й цього вистачить для любителів селфи.

За автономність роботи буде відповідати акумулятор ємністю 3700 мач, чого більш ніж достатньо для такого ненажерливого екрану і чіпсету. OnePlus 6T буде працювати на операційній системі Android 8.1 (Oreo).

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.