У мережі з'явилася інформація про терміни проведення двох масштабних розпродажів Steam. Кілька разів у році Valve проводить акції для геймерів і на цей раз про них повідомили інсайдери. Завдяки таким щедрим подарункам корпорації, топові ігри ААА-класу можна придбати в кілька разів дешевше. У зв'язку з цим такі розпродажі швидко стали популярними, змушуючи геймерів збирати гроші заздалегідь перед розпродажем.

Розпродажі проходять щорічно приблизно в один і той же час, так що сам факт знижок не буде ні для кого сюрпризом. Зате знати точну дату приємніше, ніж просто стежити за головною сторінкою Steam і чекати старту споживчого божевілля. Варто відзначити, що з напливом гравців навіть корпорація непогано заробить на фанатах.

Отже, перша акція пройде зовсім скоро: з 21 по 27 листопада. Зимовий ярмарок буде більш масштабним: на 2 тижні, з 20 грудня по 3 січня, геймери зможуть забути про холодну погоду за вікном і зігрітися новими покупками, адже ігри, продовжують набирати обертів за популярністю, створюючи все більше можливостей грати у всі ігри з будь-якого пристрою, який здатний підключатися до всесвітньої мережі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.