Експерти аналітичної фірми Strategy Analytics досліджували уподобання щодо кольору смартфонів у споживачів із США, Західної Європи, Китаю та Індії. Результат вас дуже здивує.

В глобальному масштабі чорний залишається найпопулярнішим вибором, за ним йде сріблястий. І це очевидно, адже більшість виробників смартфонів не хочуть ризикувати, і випускають свої гаджети на ринок в класичному забарвленні.

Інші кольори хоча і мають низьку популярність, відрив від чорного і сріблястого зменшується. Більше третини користувачів вибирають телефон білого кольору. Варто відзначити, що білих iPhone досить багато, адже смартфон особливо гарний в білому кольорі. Особливо швидко набирає популярність рожевий золотий – смартфони в такому кольорі обирають все більше жінок. Він вже є найпопулярнішим у слабкої статі в США і Китаї. До того ж, червоні iPhone є лімітованими, виділяючись серед інших флагманів.

Багато респонденти, особливо в Китаї, кажуть, що їх наступний телефон буде іншого кольору – поза набору сьогоднішніх популярних кольорів. Швидше за все, мова йде про градієнт, яким сміливо користуються китайські виробники.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.