У компанії Apple багато співробітників працюють стоячи, оскільки в ній вважають це корисним. Навантаження на спину і шию при цьому мінімальна.
Про це стало відомо з відео, які з'явилися на YouTube. Керівник компанії Тім Кук впевнений, що це корисно для здоров'я працівників. Примітно, що у компанії є і сидячі місця - кожен може вибрати те, що йому зручно, проте перевагу в компанії дають саме стоячим робочих місць.

Друге відео розповідає про дівчину на ім'я Дівія (Divya), яка очолює відділ по розробці сенсорів для годин Apple Watch.

Крім того, в компанії оновили розділ вакансій. Звідти стало відомо, що серед співробітників є як мінімум один, який покращує картографічний сервіс Apple Maps - він ходить по міських вулицях з величезним рюкзаком, обладнаних камерами і датчиками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще


Варто відзначити, що подібну процедуру в Google виконує безпілотне авто, яке напхали різними датчиками та камерами.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.