Китайський виробник смартфонів Meizu вирішив не відставати від своїх земляків і теж представив новий смартфон Meizu M8 Note, який складе конкуренцію флагмана від Samsung.

Правда, на відміну від флагманського Xiaomi Mi Mix 3 з потужною платформою і незвичайною конструкцією, Meizu M8 Note – модель швидше середнього класу, при цьому володіє непоганими характеристиками і начинкою.

Новинку оснастили 6,0-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 × 1080 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9. Розробники постаралися зробити дизайн безрамковий, позбавивши користувача кнопки Home на передній панелі завдяки перенесенню сканера відбитків на задню панель. Так, він не топовий, але процесор забезпечує плавну роботу всіх додатків.

Виробник представив всього один варіант смартфона Meizu M8 Note з 4 ГБ оперативної пам'яті і сховищем на 64 ГБ, однак пізніше можлива поява і інших модифікацій. Швидше за все, друга модифікація отримає інший чіпсет. За автономність відповідає вбудована батарея на 3600 маг, що більш ніж достатньо для не ненажерливого смартфона. Також підтримується фірмова технологія швидкої зарядки mCharge.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ціна за девайс всього 120 доларів, а він з'явиться на прилавках вже 1 листопада.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.