Учора Xiaomi представила свій новий флагманський смартфон Xiaomi Mi Mix 3, виділяється в першу чергу безрамковий екраном з висувним механізмом, який дозволив екрану смартфона зайняти практично всю площу передньої панелі, так як камера і інші датчики знаходяться на висувному механізмі. Незабаром після закінчення заходу у Китаї в онлайн-магазині Xiaomi відкрилися попередні замовлення на новинку. І ось зараз стало відомо, що перша партія Xiaomi Mi Mix 3 була продана всього за одну хвилину.

Як правило, при таких анонсах компанія не розкриває точний обсяг стартовій партії, але у Xiaomi він зазвичай вимірюється десятками тисяч. Як і очікувалося, смартфон підкорив серця користувачів, і замовити девайс зараз не вийде. Доведеться тільки чекати другу партію, яку теж безсумнівно швидко розкуплять.

Смартфон Xiaomi Mi Mix 3 оснащений SoC Snapdragon 845 і дисплеєм діагоналлю 6,39 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів, який займає рекордні 93,4% площі лицьової панелі. До речі, селфи камера вважається однією з кращих у світі, так як отримала об'єктив цілий 24 мп. Основна камера з якості фото зрівняється зі знімками, створені з допомогою флагмана Galaxy Note 9 від Samsung.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.