Facebook почав розробку нового музичного додатка. З його допомогою користувачі зможуть записувати і ділитися відео, де вони відкривають рот або танцюють.

Новий додаток дозволить користувачам знайомитися і спілкуватися набагато веселіше, так як нудні повідомлення вже набридли користувачам.

Компанія цікавиться музичними програмами для молоді з 2016 року і вже уклала всі необхідні договори з музичними лейблами. Ще в 2017 році компанія планувала випустити це додаток, але тільки зараз з'явилася більш детальна інформація про новинку.

За даними видання, TikTok зараз на піку популярності і посідає п'яту сходинку серед усіх додатків в США, хоча три місяці тому перебував на 32 місці. Завдяки новизні ідеї додаток поступово захоплює лідерство у всіх чартах популярних додатків.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак тільки 5% американських підлітків вважають Facebook улюбленої соцмережею, а відсоток місячного використання її серед молоді впав з 60 до 36% з весни 2016 року. Про це свідчать дані дослідження Piper Jaffray. З-за величезної кількості скандалів на ґрунті витоків особистих даних мільйонів користувачів, довіра до соцмережі стрімко впало.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.