Компанія Facebook вперше офіційно підтвердила інформацію про те, що вона зайнята розробкою власних окулярів доповненої реальності.

Варто відзначити, що навіть Google скасувала продажу власних окулярів доповненої реальності, так як “людство ще не готове до таких технологій”. Проте, корпорація Facebook має намір здивувати світ своїм винаходам, випустивши в маси розумні окуляри.

Facebook успішно виступає на ринку пристроїв для віртуальної реальності, завдяки Oculus, і володіє необхідними ресурсами для створення своїх власних AR-окулярів.

Додамо, восени 2018 року стало відомо, що Facebook готує багатокористувацькі AR-додатки. Таким чином кожен охочий зможе оцінити можливості майбутнього проекту. Існуючі окуляри доповненої реальності виглядають дуже сиро, і деякі девайси можуть обійтися покупцеві в 2 тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

та й взагалі, девайси від Facebook публіка сприймає досить погано. З-за недавніх скандалів на ґрунті витоку даних мільйонів користувачів мережі, користувачі висловили свою недовіру до корпорації. Деякі назавжди попрощалися з соцмережею, так як витік особистих даних може статися знову.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.