Амбіції Samsung зі складними дисплеями в побутовій електроніці не обмежаться створенням і запуском першого складного смартфона з гнучким дисплеєм, також компанія працює над ноутбуком з великим гнучким дисплеєм. Подивимося, що з цього вийде, і чи потрібна ця незвичайна функція в повсякденному використанні.

Варто відзначити, що навіть у цій галузі у корейської корпорації є головні конкуренти. Поки на ринку немає дійсно цікавих гаджетів, компанії хочуть привернути до себе увагу, при цьому захопивши лідерство на ринку.

Створення нової цінності для нового "користувацького" інтерфейсу в даний час є метою не тільки Samsung.

Недавня заявка на патент Microsoft показала, що компанія може переглянути свою стратегію для Andromeda Project, замінивши подвійний дисплей одним гнучким дисплеєм, який може складатися. Якщо це станеться, то продукт Microsoft буде конкурувати з гнучкими пристроями Samsung.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.