Очільник компанії Microsoft Бред Сміт повідомив, що Microsoft готова продавати військовим і розвідувальним відомствам Сполучених Штатів Америки передові технології.

Про це йдеться на сайті The New York Times.

Керівник компнії розповів, що такі технології потрібні "для забезпечення потрібного потужного захисту" та створення озброєння, що буде працювати завдяки штучному інтелекту.

"Це рішення не було важко приймати. Компанія Microsoft була створена в США, має штаб-квартиру в США і виросла з усіма перевагами, які вже давно з'явилися в цій державі", - повідомив Бред Сміт.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ця заява була зроблена у зв'язку з тим, що в липні цього року компанія Google відмовилася займатися розробкою та випробуванням штучного інтелекту для армії США.

Нагадаємо, раніше штучний інтелект позбавить художників роботи.

Часи, коли роботи зможуть виконувати навіть найскладніші завдання вже не за горами. Після цієї новини ви переконаєтеся в цьому.

У мережі з'явилася інформація про те, що на аукціоні Christie's виставлять "Портрет Едмонда де Беламі", який був створений ІІ-алгоритмом. Цей алгоритм був розроблений французьким колективом The Obvious, як повідомили на сайті аукціонного будинку.

Варто згадати про те, що протягом 23-25 ​​жовтня в Нью-Йорку відбудеться аукціон Christie's, на якому продадуть картину, створену штучним інтелектом (ШІ). На картині "Портрет Едмонда де Беламі" зображений один із членів вигаданої графської родини де Беламі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що штучний інтелект навчився бачити крізь стіни.

Вчені з Лабораторії комп'ютерних наук і штучного інтелекту (CSAIL) при Массачусетському технологічному інституті оголосили про створення системи RF-Pose на основі нейронної мережі.

Вчені створили нейронну мережу, яка розрізняє руху і позу людини навіть в тому випадку, якщо він знаходиться за перешкодою. Про нової технології автори розповіли на конференції з комп'ютерного зору і розпізнавання образів в Солт-Лейк-Сіті.

Також "Знай.uа" писав, про те, що японці навчили штучний інтелект психоаналізу.