Зовсім скоро бюджетна версія iPhone опиниться на полицях українських магазинів. Однак є один нюанс, який турбує багатьох. Виявилося, що бюджетник не такий вже й дешевий і не кожен українець зможе собі його дозволити.

При цьому якщо порівнювати з іншими пристроями цього року випуску, модель iPhone Xr дійсно можна назвати бюджетною. Якщо говорити про весь ринок смартфонів, у більшості людей поєднання бюджетний гаджет і ціна понад 1 тисячі доларів викличе іронічну посмішку. Так, вам не почулося, бюджетний iPhone правда буде коштувати в Україні більше 1 тисячі дол.

Вартість iPhone Xr у офіційних дилерів: 64 ГБ внутрішньої пам'яті – 30 999 грн; 128 ГБ – 33 999 грн; 256 ГБ – 36 999 грн.

Зазначимо, що офіційно озвучена ціна збіглася з очікуваннями експертів, які вважали, що бюджетна версія буде коштувати близько 29 999 гривень. Курс гривні останнім часом дещо впав, мабуть це і призвело до невеликого коригування. Дехто може здивуватися і подумати, нічого собі – невелике коригування, адже 1 000 гривень – це половина вартості нового реально бюджетного смартфона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У Apple на звинувачення в надмірній дорожнечі відповідають просто – так, дорого, але наша продукція коштує цих грошей. Купуючи iPhone, ви купуєте преміальний смартфон, найкращу фотокамеру, кращу відеокамеру, чудовий музичний плеєр, ігрову приставку і безліч всього іншого в одному корпусі. І це все не для галочки, як у багатьох дешевих гаджетів, а реально працює.

Як відомо, презентація нового покоління iPhone відбулася ще у вересні. Незабаром гаджети почали надходити на прилавки магазинів по всьому світу. До України офіційний продукт дістався в середині жовтня, але тільки моделі Xs. Менш дорога версія Xr буде доступна у продажу з 2 листопада.

Нагадаємо, що перша партія смартфона Xiaomi Mi Mix 3 була продана всього за одну хвилину.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung провела 24 жовтня в Китаї прес-конференцію, на якій згадала смартфон Galaxy A8s.

Також портал Знай.uа писав, що iPhone XR за характеристиками багато в чому збігається зі старшими моделями.