Компанія Google переглянула правила ліцензування Android та висунула нові, більш жорсткі вимоги.

Абсолютно всі смартфони, які почали продаватися після 31 січня 2018 року, відтепер обов'язково мають отримати оновлення. Це має відбутися як мінімум протягом двох років.

Цим нововведенням відома компанія намагатиметься значно збільшити рівень безпеки та стійкісті гаджетів до шкідливого програмного забезпечення та вірусних атак, а також звести до мінімуму фрагментацію мобільної операційної системи.

Перегляд вимог Google щодо мінімального терміну оновлень пристроїв на Android тісно пов'язаний із вимогами законодавства Європейського Союзу про забезпечення компаніями права користувачів на конфіденційність.

Якщо вимоги компанії не будуть належно виконані, або виконані взагалі, Google залишає за собою право відмовити виробникові смартфона в ліцензуванні фірмової ОС для наступних гаджетів до моменту усунення таких порушень.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, раніше невже перевершить iPhone: інформація про новий смартфон Samsung уже в мережі.

У мережі з'явилися деталі майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10.

За попередньою інформацією, девайс матиме екран з діагоналлю 6,4 дюйма та роздільною здатністю 1440 × 2960.

Крім цього, смартфон міститиме один із найкращих процесорів 2019 року - Snapdragon 855.

Також відомо, що у смартфоні буде доступно 6 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої. Ці показники аналогічні флагману цього року Galaxy Note9.

Крім того, Galaxy S10 буде оснащений подвійною основною камерою з модулями розміром у 12 та 16 Мп. Фронтальна камера також буде подвійною та включаючи в себе модулі на 16 і 8 Мп.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що власники Pixel 3 виявили головний недолік смартфона.

Компанія Google менше доби тому анонсувала смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL, а в мережі з'явилися перші повідомлення про проблеми з ними. Як виявилося, смартфони сильно схильні подряпин, і деякі користувачі вже встигли подряпати задню сторону смартфона, яка з легкістю дряпається ключами і монетами в кишені.

Також "Знай.uа" писав, про те, що iPhone XS і XS Max вразили проблемами: користувачі мережі масово скаржаться на зарядку смартфона.