минулого тижня китайська компанія Xiaomi представила свій флагманський смартфон Xiaomi Mi Mix 3 , який став першим пристроєм компанії з підтримкою мереж п'ятого покоління, а також технологію слайдера, що дозволило екрану захопити всю лицьову панель смартфона.

Виконавчий директор Лей Цзюнь (Lei Jun) заявив, що Xiaomi Mi Mix 3 в чому перевершує лінійку Huawei Mate 20, смартфони якій в той же час надійшли у продаж. Хоча, якщо вірити джерелам, в плані якості фотографій Huawei Mate 20 Pro на голову краще за всіх конкурентів, саме тому Huawei вирішила не публікувати результат тестування пристрою в DxOMark. Варто відзначити, що флагман від Huawei позиціонували експерти як “вбивцю iPhone”.

Як ми вже повідомляли, вся перша партія смартфонів Xiaomi Mi Mix 3 була розкуплена менш ніж за хвилину, хоча точних даних про обсяг стартовій партії виробник не надав.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після першого розпродажу стало відомо, що різні онлайн магазини різко підняли ціни на Xiaomi Mi Mix 3. Базова версія подорожчала на 72 долара, а версія з 256 ГБ флеш-пам'яті стоїть на 145 доларів більше. Нагадаємо, на момент анонсу були заявлені ціни 475 і 575 доларів відповідно. Це було зроблено у зв'язку з небувалим ажіотажем навколо дійсно потужного смартфона.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.