Компанія Meizu офіційно анонсувала вихід нового смартфона Meizu Note 8 в Китаї. Девайс отримав досить великий екран з діагоналлю 6 дюймів.

"Серцем" апарату став процесор Qualcomm Snapdragon 632, який працює з 4 Гб оперативної пам'яті і 64 Гб вбудованої пам'яті для зберігання знятих фото – і відеоматеріалів, музики і встановлених програм. Судячи по начинці, смартфон позиціонують як середнячок, так що зірок з неба він вистачати не буде. Так, більшість ігри на максимальних налаштуваннях графіки він плавно тягнути не буде, але для спілкування в мережі оперативки і потужностей більш ніж достатньо.

Працює Note 8 під управлінням мобільної операційної системи Android з фірмовою оболонкою Flyme OS. І хоча робота в системі залишилася без змін, зовнішній вигляд операційки досить сильно змінився.

Для зйомки селфи і розблокування по обличчю, смартфон отримав 8-мп сенсором, в той час як на задній панелі мобільника розташована подвійна камера з 12-Мегапіксельним і 5-Мегапіксельним сенсорами. Так, фото не буде суперского якості, але це більш ніж достатньо, щоб відобразити свої важливі моменти життя.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також згадується, що ємність акумуляторної батареї становить 3600 mAh, однак девайс отримав непогану оптимізацію. Ціна девайса всього 185 доларів, що не може не радувати. Смартфон несподівано став бюджетним.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.