Як вдалося з'ясувати, смартфон iPhone XR працює відчутно довше на одному заряді, ніж iPhone Xs Xs і Max. І це цілком очікувано, адже девайс отримав більш слабкі характеристики, ніж у своїх старших побратимів. Однак не варто думати, що смартфон буде працювати повільно.

Девайс отримав один з топових процесорів, так що про лагах і гальмуваннях можна забути назавжди. Більше того, йому вдалося обійти всіх інших конкурентів, у тому числі OnePlus 6, Samsung Galaxy S9, LG V40, а також багатьох інших. У ході дослідження вдалося з'ясувати, що на одному заряді акумулятора телефон здатний пропрацювати 11 годин 26 хвилин, при використанні мережі 4G LTE і яскравості на рівні 150 ніт. Цього більш ніж достатньо для інтенсивного використання на протязі всього дня.

Скласти конкуренцію iPhone XR за часом автономної роботи вдалося тільки Samsung Galaxy Note 9, який показав майже повністю ідентичний результат (різниця менше 1%).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При цьому, флагман південнокорейської корпорації має акумулятором ємністю 4000 маг (2942 маг біля телефону Apple), дисплеєм з діагоналлю 6,4 дюйма а також менш продуктивним процесором. Судячи з результатів, смартфон від яблучної корпорації оптимізований набагато краще.

Співробітники видання радять всім любителям максимального часу автономної роботи купувати собі iPhone XR, бо як цього смартфона на базі операційної системи iOS під силу працювати повний день.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.