Презентація Huawei Mate 20 порадувала шанувальників не тільки довгоочікуваним флагманом, але і рядом інших новинок. До їх числа увійшов динамік Huawei AI, який здатний конкурувати з культовим девайсом від Amazon, який допоміг компанії захопити лідерство на ринку домашніх розумних колонок.

Huawei AI – це суміш функцій Amazon Echo Dot і дизайну Apple HomePod. На відміну від свого попередника, Huawei AI Cube, використовує Google Assistant, новий динамік працює на китайському голосовому помічнику Xiaoyi. Будемо сподіватися, що китайський помічник навчиться розуміти і говорить російською і українською мовами.

Для коректної взаємодії з Xiaoyi на задній кришці корпусу пристрою знаходяться шнур і 6 мікрофонів, так що девайсу можна вигукувати команди з іншої частини будинку. Зверху Huawei розмістила логотип свого бренду, навколо – 4 кнопки: виклику, регулювання гучності і відключення звуку. Так, девайс обійшовся без дисплея, але і ціна відповідна.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Головною особливістю девайса є якістю відтворення звуку і музики: компанія співпрацює з Dynaudio (відомий датський виробник динаміків) і використовує його технології, а для поліпшення звуку розробники додали в Huawei алгоритм AI Histen.

Девайс з'явиться на ринку з можливим цінником в 100-400 доларів, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.