Компанії ABB планує будівництво унікального центру, який буде одночасно і дослідницьким центром, і місцем розробок, і виробництвом різних промислових роботів. Така концентрація може принести чимало вигод, якщо проект буде втілений в життя. Сам по собі дивовижний концепт, і аналогів йому поки що немає.

У всякому разі, тільки на папері. Задумка швейцарців вимагає щонайменше 150 000 000 доларів, але, незважаючи на солідність необхідних вкладень, компанія готова до реалізації цього починання. Само собою, розміщенням цього центру буде Шанхай, відомий, як один з крупних промислових центрів Піднебесної.

Проте найцікавіше в проекті те, що роботи почнуть виробляти інших роботів. Так, ідея нагадує якийсь Судний день, але всі ми будемо сподіватися на краще. Крім того, подібне виробництво буде розуміти і максимальну гнучкість виробничого процесу. Якщо дедлайни будуть витримані, то світ побачить це споруда в дію вже в 2021 році. Безсумнівною, це буде найтехнологічнішим центром у всьому світі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Будемо сподіватися, що виробництво роботів не вийде з під контролю, так як відома серія фільмів “Термінатор” нам показала, що відбувається з людством в цьому випадку.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.