Фахівці з компанії Cymulate розповіли про нову загрозу для комп'ютерів. Як виявилося, вірусній атаці піддаються абсолютно всі користувачі пк, що працює під ОС Windows. Як йдеться у звіті, зараз хакерами задіяний новий метод вірусних атак на комп'ютери.


Відбувається це через звичайні файли Microsoft Word, в які вбудовуються заражені відео.

Відео беруть з будь-якого сайту, після чого редагують файл document.xml, замінюючи посилання на відео шкідливою програмою. Таким чином хакери навчилися обходити систему безпеки як системного фаєрвола, так і встановлених користувачів антивіруси.

Експерти кажуть, що при відкритті заражених документів антивіруси не видають попередження про потенційну загрозу, що створює додаткові проблеми при знешкодженні атак.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Аналітики радять не відкривати підозрілі листи, так як встановити більш сучасну захист, яка закриє пролом в безпеці поки що не вийде. Схоже, Microsoft пішла чорна смуга, так як останні оновлення Windows 10 змусило користувачів скаржитися на компанію. Як виявилося, оновлення безповоротно удаляло особисті файли користувачів, які зберігалися на той момент в пам'яті комп'ютера.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.