Третій епізод Half-Life так і не вийшов, перетворившись в нездійсненною міф. Однак фанати продовжують засипати форуми різними домислами і теоріями про цієї легендарної гри. Після того, як колишній сценарист Valve Марк Лайдлоу розповів про заплановане синопсисі продовження, одразу дві групи ентузіастів взялися втілити задум своїми силами, і це відео створене саме завдяки фанатам гри, яка назавжди залишиться в серцях.

Робота над Project-AC почалася зовсім недавно, і особливих новин про проект поки не чутно. А ось команда Project Borealis вже випустила першу демо-версію своєї гри. Втім, грою це поки що можна назвати лише з натяжкою. Проте, розробники вже показали головну частину майбутньої гри - движок, на якому буде триматися весь сюжет.

До кінця року автори аматорського проекту мають намір випустити повноцінну демоверсію, в якій гравці потраплять в засніжений Рейвенхольм і зможуть випробувати гравітаційну гармату і звичайна зброя. Однак, всі старі фішки не так легко перенести на новий движок, так що тільки від напору ентузіастів залежить вихід пробної версії гри. Будемо сподіватися, що хоча б фанати випустять свою версію гри, вихід якої чекають мільйони користувачів ось вже більше десяти років, адже попередня частина вийшла аж в далекому 2004 році.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.