Сьогодні, 30 жовтня, компанія Apple вдруге провела свою осінню презентацію у 2018 році.

Під час зустрічі представники Apple представила нові iPad Pro, Mac mini, MacBook Air і нове покоління стилуса Apple Pencil. Розповімо докладніше про нові гаджети.

Apple показала новий iPad Pro - всі характеристики

Представлено дві моделі: iPad Pro 11 дюймів і 12,9 дюйма. У моделей дисплей Liquid Retina від краю до краю, технологія ProMotion, процесор A12X Bionic і технологія Face ID.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Новий iPad Pro впорається з усіма складними завданнями, крім того, його можна повертати, як вам зручно. Функції мултитаскінгу дозволяють максимально використати всі потужності iPad Pro. Ви можете без проблем одночасно створювати оригінальний проектом, використовувати електронну пошту, займатися серфінгом в інтернеті та спілкуватися по FaceTime.

Графічна продуктивність підвищилася в 2 рази. У iPad Pro дві камери з технологією Smart HDR. Задня камера 12 Мп, фронтальна камера - TrueDepth.

Скільки коштує новий iPad Pro

11-дюймовий iPad Pro 2018 з 64 ГБ пам'яті буде коштувати 799 доларів. 12,9-дюймовий iPad Pro з 64 ГБ - $ 999.

Його вага складає менше 700 грам.

Новий Apple Pencil і клавіатура Smart Keyboard Folio

Apple Pencil без труднощів розпізнає усі ваші дотики. Щоб зарядити його або створити пару з новим iPad Pro, потрібно просто примагнітити Apple Pencil до корпусу пристрою.

Нова клавіатура Smart Keyboard Folio захищає пристрій з обох сторін, а також має новий дизайн.

Apple презентувала новий MacBook Air - всі характеристики

Новий MacBook Air став тоншим і легким, оснащений яскравішим дисплеєм Retina, Touch ID, клавіатурою нового покоління, трекпедом Force Touch.

MacBook Air важить всього 1,25 кг. У нього вбудований процесор Intel Core i5 восьмого покоління. Пам'ять до 16 ГБ дозволяє використовувати кілька застосунків одночасно, а SSD-накопичувач до 1,5 ТБ.

Новий MacBook Air працює до 12 годин без підзарядки.

Це ще і самий екологічний Mac. Для створення корпусу використовували перероблений алюміній.

Скільки коштує новий MacBook Air

Ціна нового MacBook Air стартує від 1199 доларів

Нагадаємо, раніше Презентація iPad з Face ID від Apple: пряма трансляція найочікуванішої події.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, коли Apple з'явиться у телевізорі.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Apple навчить Siri відповідати всім і відразу.