Смартфон Nubia X, який оснащений двома екранами OLED, був протестований в популярному китайському бенчмарку Master lu. Варто зазначити, що інформації про девайсі не так вже й багато, і навіть фото дивного смартфона не допомогли знайти всіх козирів гаджета.

Тестове ПЗ підтверджує, що смартфон оснащений однокристальних системою Qualcomm Snapdragon 845, яка вважається топової на сьогоднішній день, працює на частоті 2803 МГц, а екран має дозвіл 2280 х 1080 пікселів. Об'єм оперативної пам'яті становить 8 ГБ, чого більш ніж достатньо для всіх ігор і додатків.

У тесті CPU, GPU, підсистему пам'яті і флеш-накопичувача пристрій набрав 130313, 108705, 40732 і 31691 бала відповідно. Підсумковий результат, який склав 311 441, відповідає іншим флагманських смартфонів, оснащеним Snapdragon 845. Тепер немає сумнівів, що смартфон буде потрапити в сегмент потужних смартфонів. Само-собою, бюджетної ціни за новинку не варто чекати.

Нагадаємо, другий екран пристрою, який служити видошукачем при створенні селфи, має діагональ 5,1 дюйма при дозволі 1520 х 720 пікселів. Камера оснащена датчиками зображення роздільною здатністю 24 і 16 Мп. Однак, за такі апетитні характеристики доведеться заплатити більше 1000 доларів. Більш точну ціну дізнаємося після анонсу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.