Голова “експериментальної” лабораторії Google X Річард ДеВаул залишив компанію, повідомляє видання Axios. Відставка відбулася через тиждень після виходу розслідування The New York Times про домаганнях Google ДеВаул був одним з героїв матеріалу. Таким чином глава Google вирішив уникнути втрати репутації компанії.

У статті стверджувалося, що в 2013 році ДеВаул чіплявся до кандидатку на посаду інженера Стар Сімпсон. На співбесіді він розповів дівчині про “відкритих” стосунках зі своєю дружиною, а потім запросив її на фестиваль Burning Man. У таборі ДеВаул запропонував дівчині роздягнутися і зробити масаж. Сімпсон відмовилася, а через кілька тижнів їй відмовили в роботі без пояснення причин. Дівчина побачила в цьому взаємозв'язок, у зв'язку з чим і почався розвиток скандалу.

Старий Сімпсон розповіла, що в 2015 році повідомила про домагання в Google: там її попросили не розповсюджуватися про ситуацію і запевнили, що заходи вже прийняті. Після виходу розслідування ДеВаул вибачився за “помилки в судженнях” і заявив, що Сімпсон вирішили не брати на посаду ще до запрошення на Burning Man.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.