Компанія Nubia як і очікувалося, представила смартфон Nubia X, головною особливістю якого є наявність двох екранів. Однак, витоку, які з'являлися в мережі протягом кількох місяців практично всі розповіли про новинку.

Серед основних особливостей - це наявність двох екранів. Основний екран займає 93,6% площі лицьової панелі, його діагональ становить 6,26 дюйма. Дозвіл одно 2280 х 1080 пікселей при співвідношенні сторін 19: 9.

Другий дисплей пристрою має діагональ 5,1 дюйма і систему захисту очей від негативного впливу випромінювання, у зв'язку з чим він пройшов сертифікацію TUV Rheinland. Тепер очі користувачів будуть помітно менше напружуватися.

Єдина камера пристрою є здвоєною, її датчики зображення характеризуються датчиками зображення 24 і 16 Мп. Подібні характеристики камер Xiaomi Mi Mix 3. Діафрагма об'єктива становить F / 1,7 і F / 1,8 відповідно.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На верхній панелі смартфона розташовується ІЧ-передавач, який можна використовувати для керування побутовою технікою. Смартфон отримав роз'єм USB-C і підтримку технології швидкої зарядки NeoCharge потужністю 18 Вт.


Під капотом у диво-девайса топовий чіпсет Snapdragon 845, а також 8 гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо на сьогоднішній день для плавної роботи апарату. Ціна за девайс близько 600 доларів.

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.