Twitter додала в свій сервіс можливість повідомляти компанію про підозрілих акаунтах. Тепер же повідомляти про підозрілих облікових записів, в яких боти або інші пастки видають себе за живих користувачів мережі можна поскаржитися в службу підтримки соцмережі.

Тепер, коли користувач вибирає функцію “Це підозріле повідомлення або спам” у меню звіту, він може вказати, чому вважає акаунт підозрілим. Компанія обіцяє розглядати ці звіти, а самі повідомлення видаляти. Оновлення прийшло як на мобільну платформу, так у веб-версію. Таким чином компанія хоче очистити список акаунтів від ботів і фейкових сторінок.

За словами представників Twitter, нова система звітності дозволить збирати більш детальну інформацію для ефективного визначення підроблених акаунтів і ботів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У середині жовтня Twitter оприлюднив базу акаунтів, які можуть мати відношення до російського “Агентства інтернет-досліджень”. У списку — майже 4 тис. облікових записів, з яких розповсюдили понад 10 мільйонів повідомлень і більше 2 мільйонів картинок, гифок і відеороликів. Таким чином проросійські боти могли впливати на громадську думку користувачів мережі.

Нагадаємо, що аналітики прогнозують крах Windows 10. Судячи за статистикою, після оновлення ос в травні 2018 року, нових пристроїв, що працюють на актуальної версії Windows практично не з'явилося. Це свідчить про те, що популярність десятій версії сильно впала, і компанії необхідно створити дещо нове.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вартість акцій китайської корпорації Xiaomi впали на 4 відсотки з-за недбалості працівників. Як виявилося, компанія у фінансовий звіт внесла неправильні цифри, в зв'язку з чим з'явилися проблеми на біржі. Компанія сподівається, що за найкоротші терміни все повернеться на свої місця.

Знай.uа писав, що дивовижний смартфон Nubia X представили офіційно. Як виявилося, смартфон отримав одразу два дисплея, але всього лише одну камеру, так що можна робити селфи з допомогою основної камери, адже на задній стороні девайса теж розміщений ще один екран.