Розробники “Корпорації добра” почали випробування нової системи захисту користувачів, яка активується при спробі входу в обліковий запис Google. Тепер JavaScript буде сканувати додаток перед установкою на шкідливий код, який допоможе зловмисникам отримати доступ до даних власника пристрою.

Відтепер всякий раз при вході на сторінку авторизації, пояснюють розробники, буде виконуватися оцінка ризику. У разі виявлення на пристрої шкідливого або іншого підозрілого, система заборонить авторизацію до моменту очищення пам'яті. До того ж, система вкаже, де саме ховається шкідливе ПЗ, яке може завдати шкоди власнику девайса.

Щоб перевірка відбулася, необхідно, щоб на ньому не була відключена робота JavaScript. Незважаючи на те, що у переважної більшості користувачів ця надбудова включена за замовчуванням, деякі вважають за краще відключати її у зв'язку з додатковим навантаженням на процесор пристрою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що аналітики прогнозують крах Windows 10. Судячи за статистикою, після оновлення ос в травні 2018 року, нових пристроїв, що працюють на актуальної версії Windows практично не з'явилося. Це свідчить про те, що популярність десятій версії сильно впала, і компанії необхідно створити дещо нове.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що вартість акцій китайської корпорації Xiaomi впали на 4 відсотки з-за недбалості працівників. Як виявилося, компанія у фінансовий звіт внесла неправильні цифри, в зв'язку з чим з'явилися проблеми на біржі. Компанія сподівається, що за найкоротші терміни все повернеться на свої місця.

Знай.uа писав, що дивовижний смартфон Nubia X представили офіційно. Як виявилося, смартфон отримав одразу два дисплея, але всього лише одну камеру, так що можна робити селфи з допомогою основної камери, адже на задній стороні девайса теж розміщений ще один екран.