Співробітники Google по всьому світу провели страйк проти реакції керівництва компанії на звинувачення в сексуальних домаганнях. Приводом стало розслідування The New York Times, в якому говорилося, що творець Android Енді Рубін пішов з Google після таких звинувачень, але при цьому отримав $90 млн у якості вихідної допомоги. Тепер же співробітники найбільшої корпорації хочуть справедливості і покарати винних за законодавством.

Нагадаємо, що Google звільнила за сексуальні домагання 48 співробітників.

За даними NY Times, Google кілька років приховувала приставання топ-менеджерів до співробітниць, і лише тепер скандал почав набирати обертів, і виходити в світ.

Глава Google X Річард ДеВаул, возив претендентку на посаду на фестиваль Burning Man і запропонував масаж, а після відмови вирішили звільнити її.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Старший віце-президента компанії Аміта Сингхала чіплявся до співробітниці на вечірці, де були десятки колег.

Творець Android Енді Рубін — схиляв колегу до орального сексу.

Після скарг їх не звільняли: в кращому випадку все закінчувалося доглядом за власним бажанням з солідним “золотим парашутом” у кілька мільйонів доларів на додачу.

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.