Дані 257 тисяч користувачів соціальної мережі Facebook розміщено у вільному доступі в інтернеті, в тому числі особисті повідомлення більш 80 тис. користувачів. Швидше за все, це справа рук хакерів. Або ж Facebook знову продала особисті дані користувачів третім особам, які і опублікували дані користувачів. Крім особистих даних, листування між користувачами також виклали в мережу.

Зазначено, що дані знаходяться на сайті Fbserver, однак сам портал зараз не працює.

На останньому "дзеркалі" сайту хакери виклали дані користувачів майже 200 країн, більшість з юзерів (47 тис.) з України, а з Росії - 12 тис. Деякі користувачі мережі вважають, що це справа рук російських хакерів, які вже протягом багатьох років втручаються в роботу найбільшої в світі соцмережі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Підкреслюється, що в більшості випадків профайли, викрадені хакерами, містять дані біографії, мобільні телефони і списки друзів. За даними телекомпанії, хакери заявили, що все у них є дані 120 млн акаунтів Facebook. Подивимося, що буде далі. Зазначимо, що довіра до Facebook користувачів стрімко падає з кожним днем. Однак, днями раніше, соцмережа показала, що за останні кілька місяців приріст нових користувачів все ж є. І це дивно, адже після низки скандалів користувачі повинні побоюватися ділитися з соцмережею своїми особистими даними.

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.