Під час презентації планшета Apple iPad Pro (2018) компанія особливу увагу приділила оновленої версії процесора Apple A12 Bionic під назвою A12X Bionic. Саме цей чіп отримав новий iPad Pro, який дуже сподобався публіці. Варто відзначити, що сам процесор досить потужний, і може потягатися зі своїми головними конкурентами в продуктивності.

Експерти вирішили протестувати його в бенчмарке Geekbench для більш точної оцінки його можливостей. Так, планшет з діагоналлю 11 дюймів і 4 ГБ оперативної пам'яті зміг набрати в тестах 4987 балів в одноядерному випробуванні, і 17 928 – в багатоядерний. А модифікація з діагоналлю 12,9 дюйма і 6 ГБ оперативної пам'яті, набрала 5030 і 17 995 балів відповідно.

Згодом версія з 12,9 дюйма набрала в бенчмарку 18 217 балів у багатоядерний тестуванні. Таким чином, новинка від Apple не тільки перевершила результати свого попередника, але і залишила позаду MacBook Pro (2018) на базі Intel Core i7-8750H, який працює з 16 ГБ оперативної пам'яті. Дивно, що новий чіпсет дозволив планшету обігнати досить потужний ноутбук від виробника.

Тому експерти переконані, що новий A12X Bionic є самим потужним мобільним процесором у світі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.