Роскомнагляд заявляє, що система не видаляє посилання на заборонені сайти, у зв'язку з цим компанія вирішила ігнорувати вимоги. Роскомнагляд направив Google повідомлення про складення протоколу про адміністративне порушення, служба запрошує представника пошуковика для участі у цій процедурі.

Саме складання протоколу відбудеться 26 листопада, і під час його у компанії хочуть дізнатися причину відмови від виконання вимог, або ж їх ігнорувань. Пошуковик зобов'язаний, але не підключився до державної системи з переліком сайтів, заборонених у Росії, пояснив тоді Роскомнагляд.

Пошуковики зобов'язані виключати з видачі навічно блоковані в Росії сайти, нагадала служба, а також екстремістські ресурси, дитячу порнографію, продаж наркотиків і т. д.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Про який штраф йде мова - не повідомляється. На сьогоднішній день корпорація ніяк не прокоментувала цей інцидент. Швидше за все, і під час складання протоколу представники компанії присутні не будуть.

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.