Ілон Маск висловив своє неоднозначне ставлення до продукції компанії Apple. Про це повідомляє Business Insider.

"Не так багато продуктів дійсно роблять нас щасливішими. Довгий час це робила Apple. Я як і раніше вважаю, що компанія створює прекрасні телефони. Я завжди користувався і користуюся iPhone. Але Apple випускала продукти, які нас просто вражали. Вона як і раніше робить прекрасні продукти, але вони вже менш значущі", - заявив Маск.

Ілон Маск
Ілон Маск

Він також порівняв Apple з власною компанією Tesla. За словами Маска, йому б хотілося, щоб електрокари вражали користувачів не менше, ніж більш ранні моделі iPhone.

"Не думаю, що люди обов'язково побіжать в магазин за iPhone 11. Але з Tesla ми хочемо робити продукцію, яку люди будуть любити, - заявив підприємець.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ілон Маск
Ілон Маск

Раніше повідомлялося, що засновник американської компанії Tesla Ілон Маск анонсував технологію, яка дозволить керувати за допомогою смартфона їх електромобілями, якщо ті знаходяться в полі зору. Про це мільярдер повідомив у своєму Twitter-акаунті.

За словами Маска, автомобіль буде слідувати за вами "як домашня тварина", якщо ви утримуєте кнопку виклику в додатку Tesla. Також бізнесмен розповів, що машини зможуть розпізнавати покажчики під час паркування. Це досить незвичайні функції, але чи будуть вони корисні - дізнаємося після їх появи.

Крім цього, Маск розповів, що навчить всі продані авто системі автопарковки, що допоможе заощадити купу нервів і часу власникам. Сам по собі принцип простий: система буде шукати вільні місця на парковці, а також прораховувати ймовірність вдалого паркування, і вже потім самостійно зупинятися в потрібному місці.

Нагадаємо, у мережі показали смартфон з чотирма вирізами на екрані.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, Xiaomi представила розумний обігрівач за смішну ціну.

Також Знай.ua писав, Маск назвав дату запуску Hyperloop.