Компанія Xiaomi представила бюджетні Bluetooth-навушники Mi Bluetooth Neckband Earphones Youth Edition. Новинка на китайському ринку коштує близько 24 доларів, що безсумнівно здивує потенційних покупців.

Новинка складається з вкладишів, а щоб не втратити, вони з'єднані чимось на зразок намиста, що дозволяє навушникам триматися на шиї. Тепер же компанія вирішила підкорити серця молодих шанувальників з допомогою навушників, які допоможуть займатися спортом разом з улюбленою музикою.

Вбудований акумулятор забезпечує до 7 годин прослуховування музики і повністю заряджається за годину, і це великий плюс. Такими показниками може похвалитися тільки бездротові навушники від Apple AirPods, але ті коштують близько 4 тисяч гривень.

Кнопки відповіді і регулювання гучності розміщені на дузі. Вони не мають магнітів, тому з'єднуються за допомогою маленької засувки. Навушники доступні в чорному і яскраво-помаранчевому кольорах. На китайському ринку вони коштують 169 юанів – це трохи більше 24 доларів або 670 гривень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.