днями бренд Nubia представивши новий флагман Nubia X, який виділяється незвичайним рішенням у вигляді двох екранів і відсутністю фронтальної камери. Варто зазначити, що смартфон отримав топові характеристики, а також технологію слайдера, у зв'язку з чим лицьова частина смартфона складається з цільного дисплея.

Сьогодні на офіційній сторінці компанії в китайській соцмережі Weibo з'явилася інформація про продажі новинки. Як повідомляється, перша партія Nubia X в кількості 100 000 смартфонів, була повністю реалізована менш ніж за хвилину, а точніше за 57 секунд. Якщо це не рекорд, цифри в будь-якому випадку шокують, адже смартфон точно не з дешевих.

Друга партія Nubia X, розмір якої не уточнюється, надійде у продаж 11 листопада, коли в Китаї відзначають День холостяка. Так що поки попередньо замовити смартфон не вийде, поки друга партія не надійде в продаж.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.