Всупереч всім прогнозам аналітиків та інсайдерів, Apple не представила навушники AirPods другого покоління в 2018 році, хоча ще в минулому році розповіла, що нова модель отримає чохол з підтримкою бездротової зарядки. Фанати були в захваті від цієї новини, і почали чекати появи новинки на прилавки.

Ймовірно, анонс AirPods 2 вже не за горами. На це натякає поява в базі Bluetooth SIG навушників Apple A2031 і A2032. Поки що про них відомо мало, але зазначено, що вони будуть підтримувати Bluetooth 5.0. Це збільшить дальність передачі даних, а також посилить якість звучання, і зменшить час відгуку девайсів під час синхронізації.

Цілком можливо, Apple обмежиться мінімальними змінами, так як поточна версія і так дуже популярна і перевершує багатьох конкурентів у своєму ціновому діапазоні. Якщо вірити раннім чутками, навушники анонсують до кінця поточного року. Будемо сподіватися, що Apple зробить приємних сюрприз справжнім фанатам.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що гучний смартфон від китайської корпорації Nubia розмели за хвилину після початку продажів. Варто зазначити, що перша партія була 100 000 смартфонів Nubia X, який отримав відразу два дисплея і корпус у формі моноблока. Також девайс залишився без фронтальної камери, але другий екран допоможе зробити селфи з допомогою основної.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi відома своїми пристроями, які шокують весь світ низькою ціною. Таким чином з'явилися на прилавках бездротові навушники, ціна яких близько 25$. Девайс здатний працювати без підзарядки близько 7 годин, забезпечуючи зручне використання.

Знай.uа писав, що після презентації нових девайсів від Apple, ціни на продукцію компанії на території Росії помітно підвищилися. Тім Кук назвав причину цього - занадто слабка економіка країни і нестабільна валюта.