Користувач соцмережі Twitter Габріель Ландау виявивши в найпопулярнішому в світі Google Chrome нову загрозу, яка здатна заповнити комп'ютера різним шкідливим ПО. Варто відзначити, що браузером користується більше половини користувачів мережі, в той час як Firefox і Opera не набрали і 10 відсотків від загальної статистики.

З цієї причини виявлення в Google Chrome нової загрози його безпеці стурбувало безліч шанувальників даного браузера. Габріель Ландау на своїй сторінці зазначив, що пошуковик відправляє його на фальшивий інтернет-сайт завантаження браузера, і кнопка “Завантажити”, яка там знаходиться виглядає цілком законною. Насправді ж сторінка не належить Google, а є підробленою. Варто відзначити, що після скачування браузера на ПК завантажується шкідливе ПЗ, яке дає зловмисникам доступ до комп'ютера користувача.

Після цього хакери зможуть отримати доступ до особистих даних користувача мережі, включаючи фото, документи, листування, і навіть дані банківської картки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що гучний смартфон від китайської корпорації Nubia розмели за хвилину після початку продажів. Варто зазначити, що перша партія була 100 000 смартфонів Nubia X, який отримав відразу два дисплея і корпус у формі моноблока. Також девайс залишився без фронтальної камери, але другий екран допоможе зробити селфи з допомогою основної.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi відома своїми пристроями, які шокують весь світ низькою ціною. Таким чином з'явилися на прилавках бездротові навушники, ціна яких близько 25$. Девайс здатний працювати без підзарядки близько 7 годин, забезпечуючи зручне використання.

Знай.uа писав, що після презентації нових девайсів від Apple, ціни на продукцію компанії на території Росії помітно підвищилися. Тім Кук назвав причину цього - занадто слабка економіка країни і нестабільна валюта.