Смартфон Huawei Mate 20 Pro вже встиг побувати в одній розбиранні – у Китаї, а зараз пристрій вдалося розібрати до останнього гвинтика і фахівцям iFixit. В результаті, як виявилося, смартфон практично не придатний для ремонту, і його в більшості випадків краще викинути після великої поломки.

Багато компоненти смартфона виконані у вигляді окремих модулів, тому в разі поломки можна замінити конкретний модуль, а не плату цілком. Таким же чином змінюється і акумулятор, і замінити його можна в домашніх умовах.

А тепер те, що фахівцям iFixit не дуже сподобалося. По-перше, в Mate 20 Pro багато шлейфових сполук з якими треба звертатися дуже акуратно. При пошкодженні одного з них доведеться міняти дорогі компоненти. На хвилинку, смартфон коштує близько 30 тис. гривень. По-друге, приклеєне скло фронтальної і тильної панелей при демонтажі легко зламати, а без цього до інших компонентів смартфона не дістатися. З тієї ж причини заміна екрану потребує багато зусиль і, очевидно, грошей.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що гучний смартфон від китайської корпорації Nubia розмели за хвилину після початку продажів. Варто зазначити, що перша партія була 100 000 смартфонів Nubia X, який отримав відразу два дисплея і корпус у формі моноблока. Також девайс залишився без фронтальної камери, але другий екран допоможе зробити селфи з допомогою основної.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi відома своїми пристроями, які шокують весь світ низькою ціною. Таким чином з'явилися на прилавках бездротові навушники, ціна яких близько 25$. Девайс здатний працювати без підзарядки близько 7 годин, забезпечуючи зручне використання.

Знай.uа писав, що після презентації нових девайсів від Apple, ціни на продукцію компанії на території Росії помітно підвищилися. Тім Кук назвав причину цього - занадто слабка економіка країни і нестабільна валюта.