Електричний пікап компанії Tesla Motors отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк. Про це заявив сам творець компанії Tesla Ілон Маск, який не приховує, що любить аніме і кіберпанк у всіх його проявах.

“Я поки не можу говорити докладно, проте можу сказати, що це буде футуристичний автомобіль з всесвіту фільму “той, що Біжить по лезу”. Він буде неймовірним і фантастичним. У мене просто завмирає серце”, - зазначив Маск. Не можна не помітити його любов до фільму, так і до всесвіту майбутнього, коли людина і робот це практично одне і теж.

Глава “Тесли” також заявив, що це буде великий пікап з шістьма посадковими місцями, запас ходу якого складе від 650 до 800 кілометрів. Досить непогані показники, враховуючи вагу і розміри автомобіля.

Раніше Ілон Маск розповідав, що у пікапа вже в стандартній комплектації буде два електричних двигуна з “божевільним крутним моментом” і повний привід. Плюс до всього, базовий автомобіль отримає адаптивну пневматичну підвіску, яка автоматично буде застосовувати оптимальні налаштування “у залежності від конкретної навантаження”.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До речі, пікап отримає максимальний рівень автопілота з режимом паралельної парковки, як справжній профі.

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором поплуярнейшего браузера Google Chrome.