Компанія Apple оновила розділ онлайн-магазину, де продають відновлену продукцію, додавши до розділу смартфони iPhone 8 і 8 Plus. Так, тепер компанія вважає ці смартфони застарілими, і в разі купівлі нових смартфонів по Trade-in, смартфони цієї версії відправляються назад на завод, де перевіряють, і знову відправляють на прилавки. Відновлені смартфони продають на 100 доларів дешевше, ніж нові, і це приємний бонус для всіх тих, хто хотів цей девайс.

Так, відновлені iPhone 8 і 8 Plus можна придбати в трьох кольорах: сірому, сріблястому і золотистому. Правда, доступна тільки модифікація з 64 ГБ вбудованої пам'яті, але для більшості покупців цього більш ніж достатньо.

Відновлений iPhone 8 оцінений в 499 доларів (майже 14 тисяч гривень), а 8 Plus коштує 599 доларів (16 800 гривень). До речі, якщо користувач придбає офіційного відновлений смартфон в повній комплектації зі стандартною річною гарантією, він також отримує право купити розширену гарантію Apple Care +, як для нових iPhone 8 і 8 Plus, що допоможе відновити практично безкоштовно смартфон.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором поплуярнейшего браузера Google Chrome.