В нинішньому році на полиці магазинів по всьому світу надійшов спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3, який після виходу в травні побив усі рекорди, адже першу партію розкупили за лічені хвилини. Однак, нова модель не змусить себе довго чекати, але вона не отримає всіх тих інновацій, які зможуть задовольнити потреби всіх клієнтів. Подібне станеться тільки в 2020 році, коли на ринок вийде Xiaomi Mi Band 5, а це має відбутися в середині року. Будемо сподіватися, що всі прогнози аналітиків та інсайдерів збудуться.

Само собою, що майбутня новинка одержить всі ті особливості, які будуть у її попередниці. Однак, новий браслет подружиться з іншими додатками, який предназанчен для активного заняття спортом і відпочинку. Популярні додатки на зразок Google Fit, Endomodo, Strava і Runtastic будуть синхронізуватися з трекером.

Все програмне забезпечення на трекер зразка 2020 року встановлюватися за допомогою спеціального додатка для смартфонів на базі Android і iOS. Ще одним великим нововведенням Xiaomi Mi Band 5 стане рівень насичення організму водою, який можна буде переглядати за допомогою нових спеціальних датчиків. Таким чином, кожен власник зможе отримати більше інформації про стан свого тіла.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором поплуярнейшего браузера Google Chrome.