В лінійці дитячих товарів Xiaomi поповнення компанія представила прогулянкову коляску Mi Bunny Folding Baby Stroller. Корпорація не перестає дивувати. Навіть звичайну побутову техніку китайці оснащують інтелектом, і продають за дуже приємною ціною. І ця коляска не є винятком.

Xiaomi Mi Bunny Folding Baby Stroller складається однією рукою. Рама коляски виготовлена з міцного і легкого алюмінієвого сплаву. Всі колеса оснащені амортизаторами для більш плавного ходу і зменшенні трясіння. Та й з вигляду коляска виглядає досить надійно і якісно.

Кут нахилу спинки сидіння регулюється, тканина захищена від утворення бактерій, а за безпеку малюка відповідають п'ятиточкові ремені безпеки. Сама коляска важить небагато - близько 7 кг, і для зручного носіння є спеціальний ремінь. Сама по собі коляска досить продумана, і допоможе заощадити купу місця як в авто, так і в будинку.

На китайському ринку продажу Xiaomi Mi Bunny Folding Baby Stroller почнуться 11 листопада за ціною 699 юанів, це трохи більше $100 за поточним курсом. Втім, якщо коляска добереться до наших магазинів, ціна буде зовсім інший.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором популярного браузера Google Chrome.