29 жовтня китайська компанія OnePlus представила свій новий смартфон під назвою OnePlus 6T. Смартфон встиг нашуміти в мережі через своїх характеристик і приємної ціни. Експерти заявили, що цей смартфон є одним з кращих за 2018 рік. Нещодавно стало відомо, що новий флагман вже потрапив в книгу рекордів Гіннеса. Про це компанія повідомила в соцмережах.

Так, OnePlus організувала захід, під час якого активісти виконали наймасовіший розпакування смартфона – вони разом відкрили 559 пристроїв OnePlus 6T. Дивовижна картина, який раніше ніхто не повторював. Таким чином смартфон назавжди залишиться в історії людства.

На заході були присутні представники Книги рекордів Гіннесса, які і зафіксували цей рекорд.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ця подія проходила в Індії через кілька днів після анонсу смартфона. Більшість з распаковщиков були фанати OnePlus, які вже купили новинку, і хотіли допомогти компанії заявити про себе всьому світу завдяки незвичайного рекорду.

Серед характеристик варто відзначити подвійну камеру, топовий чіпсет і 8 Гб оперативної пам'яті.

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором поплуярнейшего браузера Google Chrome.