Німецька стартап вийшов на Kickstarter з проектом чохла, які обіцяє "100% захист від злому камер".

Новий пристрій виключає стеження через камеру смартфона. Сам чохол дозволить з допомогою шторок закривати камери. Куди краще, ніж заклеювати скотчем або ізоляційною стрічкою камеру. Безсумнівно, девайс стане дуже популярним, оскільки смартфони постійно зламують, а хакери можуть отримати доступ до обох камер пристрою. Користувач буде відкривати шторки на чохлі, тільки коли збирається щось сфотографувати або записати відео. Це дозволить, принаймні, менше боятися стеження.

За словами розробників, вони хотіли надати альтернативу "додатками безпеки" і створити щось більш естетичне, ніж трюк з стрічкою. Так, навіть з додатками, які гарантують неможливість злому не варто довіряти. Часто саме за допомогою таких додатків і відбувається незаконний доступ до смартфону користувача.

"За допомогою нашого простого у використанні механізму слайдерів ви повністю гнучко переключаєтеся між закриттям камери свого телефону і можливістю використовувати його без будь-яких проблем", - запевняють розробники.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Девайс поки обійдеться в 19 доларів, і він стане доступним в першу чергу для власників смартфонів iPhone 8 і iPhone X.

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.